foto warzywa
CMS - treść

01 - 06 - 2016
X edycja konkursu "Kucharz doskonały"
Po raz kolejny Centrum Techniki Kulinarnej pomogało w organizacji konkursu "Kucharz Doskonały". Tegoroczną, jubileuszową edycję po raz drugi znakomicie poprowadził Paweł Loroch, dziennikarz radiowy znany między z innymi z Jemradio.pl oraz programu...
19 - 01 - 2016
Warsztaty dla profesjonalistów: Szkolenie kelnersko-sommelierskie
Już 23.02 serdecznie zapraszamy na szkolenie dla kelnersko-sommelierskie, które poprowadzi Jerzy Morawski – Mistrz dyplomowany w zawodzie kelner oraz Maitre d Restaurant i Training Champion w Hotelu Marriott. Szkolenie będzie maksymalnie nastawione...
19 - 01 - 2016
Warsztaty dla profesjonalistów: Sous vide z Marcinem Jablońskim
Już 15 lutego zapraszamy na warsztaty kulinarne dotyczące zalet przygotowywania dań metodą sous vide. Spotkanie obejmuje część teoretyczną (metody gotowania, dobór sprzętu), praktyczną (dostosowanie temperatur) oraz wykorzystanie olejów smakowych...